CENE IN NAČIN PLAČILA

Vse navedene cene seminarjev so navedene v Evrih (EUR) ter so brez DDV-ja, saj nismo DDV zavezanec. Cene veljajo od 21. 12. 2014 do preklica.

POSTOPEK SPREJEMA PRIJAV SEMINAR

Po prejetju vašega naročila vam po e-pošti pošljemo predračun. Ko je predračun plačan imate zagotovljeno prosto mesto na seminarju ali z drugimi besedami – vaša prijava je uradna.

Račun za seminar vam pošljemo po pošti, potem ko je seminar oz. tečaj že opravljen.

V primeru, da imate kakršnokoli vprašanje v zvezi z nakupom ali dostavo knjig, smo vam na voljo na e-poštnem naslovu info@osebna-rast.com.

Za stranke poslujemo od PON do PET od 9.00 do 17.00 ure.

POSTOPEK NAKUPA PROIZVODOV

Ko vstopite na vstopno spletno stran OSEBNA-RAST.COM, se vam bo pokazal seznam najbolj zanimivih in prodajanih proizvodov iz naše spletne trgovine. V primeru, da bi radi izvedeli več informacij o knjigi, ki je v naši ponudbi, kliknite na sliko knjige (na prvi strani), nato pa se vam bo odprla ustrezna podstran z opisom knjige in možnostjo naročila le-te.

KAKO NAROČITE ŽELENE PROIZVODE?

Ob vsaki sliki proizvoda je zraven tudi napis »Kupim knjigo!«. Če želite izdelek naročiti preprosto kliknite na zeleni gumb in prišli boste na podstran z naročilnico, kjer boste vpisali vse potrebne podatke, ki jih potrebujemo za izvedbo naročila.

Potem, ko ste kliknili na »Pošlji naročilo«, boste dobili avtomatsko generirano sporočilo z vsebino vašega nakupa. Na vaše poslano naročilo se bomo odzvali v najkrajšem možnem času.

POGOJI ODSTOPA OD POGODBE

KNJIGE

Potrošnik lahko odstopi od pogodbe o nakupu izdelkov v 15 dneh od prejema izdelka s pisnim sporočilom dobavitelju in mora nato izdelek vrniti v nadaljnjem roku 15 dni od odstopa od nakupa. Lahko pa izdelek vrne v roku 15 dni od prejema izdelka in se šteje to za sporočilo o odstopu od pogodbe. Pri odstopu od pogodbe kupcu vrnemo vsa vplačila (plačana cena izdelka in stroški poštnine) v roku 15 dni od dneva prejema pisnega odstopa od nakupa.

Nepoškodovano (normalna obraba) knjigo v enaki količini ter v originalni embalaži obvezno priložite račun in pošljite na naslov:

OSEBNA RAST, Robert Goreta s.p.
Brezje 69a, 4243 Brezje

s pripisom “vračilo”. Poštnino vračila plača kupec. Vračila bodo rešena v petih delovnih dneh od prejema reklamacije.

Pogodba o nakupu je shranjena na sedežu podjetja. Dostop do nje je možen z osebnim obiskom na sedežu podjetja.

E-KNJIGE

Potrošnik lahko odstopi od pogodbe o nakupu izdelkov v 15 dneh od prejema izdelka s pisnim sporočilom dobavitelju. Pri odstopu od pogodbe kupcu vrnemo vsa vplačila (plačana cena izdelka) v roku 15 dni od dneva prejema pisnega odstopa od nakupa.

E-knjigo vam pošljemo po e-pošti in v kolikor je kupec ne more odpreti (za branje je potrebno imeti na računalniku nameščen Adobe Reader ali Foxit Reader) nam to sporočite na e-poštni naslov: info@osebna-rast.com,

Vračila bodo rešena v petih delovnih dneh od prejema reklamacije.

Pogodba o nakupu je shranjena na sedežu podjetja. Dostop do nje je možen z osebnim obiskom na sedežu podjetja.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Upravitelj Spletne stran OSEBNA RAST se zavezuje, da bo spoštoval določbe Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov. Osebni podatki pridobljeni od kupcev na Spletni strani OSEBNA RAST so varovani in brez njihovega pisnega soglasja ne bodo posredovani tretjim osebam.

Upravitelj Spletne strani OSEBNA RAST si pridržuje pravico do vzpostavitev poslovnega kontakta za reševanje morebitnih nejasnosti pri preverjanju podatkov ali naročila oziroma za reševanje morebitnih nesoglasij.

INFORMACIJE

Za morebitne dodatne informacije smo vam ves čas na voljo na info@osebna-rast.com, kjer vam bomo z veseljem pomagali in odgovorili na zastavljena vprašanja, predloge in želje.

KONČNA DOLOČILA

Uporabnik potrjuje ob nakupu, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja Spletne strani OSEBNA RAST in da se z njimi strinja.

Glede morebitnih sporov se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje sporov. Kolikor medsebojnega sporazuma ni moč doseči, je pristojno ustrezno sodišče.

Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodne najave.

Želimo vam uspešno nakupovanje!

Robert Goreta in ekipa www.osebna-rast.com