Govorništvo je odlična pot do večje samozavesti in boljše samopodobe. Pridružite se nam! :-)

Splošni pogoji udeležbe na seminarju

CENE IN NAČIN PLAČILA

Vse navedene cene seminarjev so navedene v Evrih (EUR) ter so brez DDV-ja, saj nismo DDV zavezanec. Cene veljajo od 21. 12. 2014 do preklica.

POSTOPEK SPREJEMA PRIJAV SEMINAR

Po prejetju vaše prijave vam po e-pošti pošljemo predračun. Ko je predračun plačan imate zagotovljeno prosto mesto na seminarju ali z drugimi besedami – vaša prijava je uradna.

Račun za seminar vam pošljemo po pošti, potem ko je seminar oz. tečaj že opravljen.

V primeru, da imate kakršnokoli vprašanje v zvezi s prijavo na seminar, smo vam na voljo na e-poštnem naslovu robert@retorika.info.

Za stranke poslujemo od PON do PET od 9.00 do 17.00 ure.

POGOJI ODSTOPA OD PRIJAVE NA SEMINAR

Oseba, ki se prijavi na seminar lahko brez obveznosti odstopi od prijave na seminar pet dni pred začetkom izobraževanja. V tem primeru se mu že vplačana kotizacija vrne na njegov transakcijski račun.

V kolikor pa od prijave na seminar odstopi štiri ali manj dni od začetka izobraževanja, v tem primeru se mu kotizacija ne vrne in ima možnost obiskati seminar v katerem drugem terminu.

Odpoved prijave je možna le pisno preko e-pošte robert@retorika.info.

Če udeleženec iz določenih opravičljivih razlogov (bolezen, nujna službena pot, obvezen sestanek …), ne more priti na drugo srečanje na seminarju ima možnost obiska drugega srečanja na naslednjem razpisanem terminu.

PRESTAVITEV ALI ODPOVED TERMINA IZVEDBE 

Organizator izobraževanja si pridržuje pravico do spremembe termina ali odpovedi seminarja. V tem primeru bo vse prijavljene pravočasno obvestil in v kolikor se ne bodo mogli udeležiti novega termina vrnil že plačane kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Upravitelj spletne strani RETORIKA.INFO se zavezuje, da bo spoštoval določbe Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov. Osebni podatki pridobljeni od kupcev na spletni strani RETORIKA.INFO so varovani in brez njihovega pisnega soglasja ne bodo posredovani tretjim osebam.

Upravitelj spletne strani RETORIKA.INFO si pridržuje pravico do vzpostavitev poslovnega kontakta za reševanje morebitnih nejasnosti pri preverjanju podatkov ali naročila oziroma za reševanje morebitnih nesoglasij.

Več o naši Politiki zasebnosti in varstvu podatkov si lahko preberete tukaj.

INFORMACIJE

Za morebitne dodatne informacije smo vam ves čas na voljo na robert@retorika.info, kjer vam bomo z veseljem pomagali in odgovorili na zastavljena vprašanja, predloge in želje.

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

OSEBNA RAST, Robert Goreta s.p., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

KONČNA DOLOČILA

Uporabnik potrjuje ob nakupu, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani RETORIKA.INFO in da se z njimi strinja.

Glede morebitnih sporov se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje sporov. Kolikor medsebojnega sporazuma ni moč doseči, je pristojno ustrezno sodišče.

Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodne najave.

Želimo vam obilo uspešnih javnih nastopov!

Robert Goreta, www.retorika.info