Govorništvo je odlična pot do večje samozavesti in boljše samopodobe. Pridružite se nam! :-)

Voditelj seminarja

Seminar SR(E)ČNA RETORIKA vodi Robert Goreta, ki že od leta 2002 aktivno širi duhovne in življenjske resnice med ljudmi. Robert Goreta je po uradni izobrazbi sicer univ. dipl. ekon., toda pota življenja so ga ponesla v popolnoma druge sfere – na področje motivacije, komunikacije, javnih nastopov in osebnostne ter duhovne rasti.

Njegovo življenjsko poslanstvo je širiti veselje, ljubezen, radost in navdušenje med ljudmi. S svojim delom prinaša svetlobo med ljudi, da ugledajo najboljše, tako v sebi, kot tudi v drugih in da prepoznajo svoje čudovite darove.

Dolgo časa se je predstavljal kot motivacijski trener, a sčasoma je spoznal, da to ni čisto pravi opis njegovega dela, saj je motivacija le eno izmed področij na katerih deluje. Še najboljše bi Robertovo delovanje opredelil pojem »iskalec duhovnih in življenjskih resnic«. Doslej je napisal štiri odlične knjige, ki so med bralci zelo lepo sprejete.

V njegovi knjigi Srčne zgodbe je zbranih 20 resničnih navdihujočih življenjskih zgodb iz Slovenije. Napisal je tudi knjigo Več daš, več imaš!, ki je tudi prevedena v angleški jezik. Prva knjiga Tam, kjer je volja, tam je pot je že razprodana in na voljo je le še v obliki e-knjige. Če iščeš svoj smisel življenja, radost in ljubezen pa vam priporočamo njegovo drugo knjigo Življenjski diamant.

Preko spletne strani www.robertgoreta.si izhajajo Robertove Brezplačne e-novice NOV ZAČETEK, ki vključujejo tudi Brezplačen e-tečaj Korak naprej. Vabljeni k naročilu brezplačne doze motivacije in inspiracije! 🙂